Tijdelijke Actie!

(NL en B)

Produkten zoeken

Winkel Betrouwbaar

qshops-thuiswinkel  keurmerk127

Service

Banner Banner Banner

Perfecte Service

• Altijd perfecte service
  • Eigen technische dienst
  • Opgeleid door Foscam fabriek

Maak PDF Email Afdrukken

Installatie DVM-IPCam2.OCX probleem

Antwoord

Heeft u bij de installatie van uw Foscam IP Camera het probleem dat DVM-IPCam2.ocx niet geinstalleerd wordt omdat het geen geldige handtekening bevat dan kunt u de oplossingen in dit document gebruiken.

Het probleem doet zich eenmalig voor bij de installatie. Na een goede installatie is de camera normaal te gebruiken.

Foscam is op dit moment bezig e.e.a. definitief te verhelpen (Web-UI upgrade).

Document

Op de voorgrond

Winkelwagentje

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Waarschuwing

Er worden op het internet verschillende camera's aangeboden die veel lijken op de Foscam producten. Soms wordt de naam Foscam ten onrechte vermeld (ook op marktplaats!). Deze producten hebben meestal niet de zelfde kwaliteit als Foscam. Ook is de software verschillend en kan de camera onbruikbaar worden bij firmware upgrades.

Dus let goed op wat u koopt, onze Foscam producten komen in een rood-witte doos, met een europese voeding (geen adapter nodig) !

Vraag uw verkoper om het originele product.