Sponsoring Sudosa-Desto Assen

Het eerste damesteam van Sudosa-Desto uit Assen is vorig jaar gepromoveerd naar de hoogste klasse in het Nederlandse volleybal, de Eredivisie. Een prachtige prestatie!

 

Foscam wilde dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en sponsort sinds het begin van de competitie één van de speelsters van Dames 1 persoonlijk: Eline Mosselaar.

 

Sudosa-Desto heeft uiteraard een hoofdsponsor, maar het is leuk om ook de dames persoonlijk te kunnen helpen met een bijdrage. Dit doen we dan ook met veel plezier. En het is ook leuk om te zien dat ze het zo goed doen, voor het eerst tussen alle grote clubs.

 

Eline vertelt ons dat ze van de 5 competitiewedstrijden er nu 3 hebben gewonnen en 2 verloren. Een hele goede start en ook een heel knap gedaan als debutant. We hopen natuurlijk dat ze dit niveau gaan volhouden. We wensen Eline en haar team heel veel succes.

 

Wil je ook een keer een wedstrijd bijwonen? Bekijk dan de site van Sudosa Desto. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 3 december 2022 om 20:00 uur. Hoe meer publiek hoe leuker!