NK Beachvolleybal

Van onze verslaggevers en tevens beachvolleybalsters, Eline en Lotte.

"Wij hebben vorige week zaterdag (26 augustus) meegedaan met het gesloten NK. Van elke regio deden er 4 teams mee. dus er waren in totaal 16 teams. We kwamen eerst in een poule van 4. De eerste wedstrijd ging iets minder waardoor we 21-14 verloren. De tweede wedstrijd ging al veel beter. We verloren deze met 21-15. De laatste wedstrijd ging heel goed en wonnen we met 21-11. We waren 3de geworden in de poule. Toen kwam er een afvalronde en moesten we tegen dezelfde die ook bij ons in de poule zaten. We hadden heel erg goed gespeeld maar net niet genoeg. 21-17 verloren. Dus een 9 tm 16de plaats. We zijn erg blij dat we dit NK hebben mogen meemaken en kijken dan ook terug op een heel mooi beachseizoen. En we willen alle sponsoren bedanken voor de sponsoring. @foscam"

Beachvolleybal

Beachvolleybal

Beachvolleybal

Beachvolleybal