Foscam Slechtvalk Ei Actie 2018

Foscam

Foscam Slechtvalk Ei Actie 2018

Slechtvalk


Onze Foscam camera FI9900EP wordt gebruikt om een koppel slechtvalken in beeld te brengen. Afgelopen weekend (17 of 18 maart) heeft het vrouwtje het eerste ei gelegd!


Slechtvalk ei

Wij verwachten dat er nog meer eieren komen. Volg de livestream via youtube hier. Wanneer denk jij dat de slechtvalkeneieren uitkomen?

Raad en win! Wanneer komt het eerste jong uit en is zichtbaar op de camerabeelden? Vul je schatting in op slechtvalk.foscam.nl en noem in je reactie de datum en tijd dat volgens jou het eerste ei uitkomt.

Er worden twee FI9900P camera's weggegeven aan de personen die het dichtste bij de juiste datum en tijd zitten. Zijn er meer dan twee personen die het bij het juiste eind hebben, dan gaan we onder deze mensen de camera's verloten. Iedereen mag eenmaal zijn schatting inzenden.
Met de winnaars wordt contact opgenomen via email.