Tech Award

Tech Awards
De Tech Award is niet de eerste prijs die de Foscam C1 heeft gewonnen. Ook andere bladen schreven lovend over de Foscam C1. Enkele van deze bladen beloonden de C1 dan ook met een award.

Makkelijke montage op elke plek in uw huis.

De C1 is gemakkelijk te monteren aan muur of plafond, maar kan ook op een kast of tafel geplaatst worden. Met de grote diagonale kijkhoek van 115° is altijd een goed overzicht te krijgen van de ruimte.

Installatie van de C1 in enkele minuten met de Foscam APP.

Houd een oogje op uw huis. Overal en altijd.

Gebruik uw PC of mobiele apparaat om live beelden te zien van uw woning, of houd een oogje in het zeil bij uw kinderen.
Ook ideaal in gebruik bij zorgverleners of ouderen.

Nauwkeurige bewegingsdetectie met een Passieve infrarood Detector (PIR)

De C1 detecteert menselijke warmte en bewegende objecten met behulp van een passief infrarood detector (PIR), zodat valse meldingen van ongedierte, bladeren, etc. tot een minimum worden beperkt.

Mis geen enkele gebeurtenis

Alle belangrijke momenten kunnen worden opgenomen met de opname mogelijkheden, waaronder een MicroSD kaartslot (maximum 32 GB). Kies de opname modus die u wenst: continu opname of alleen bij beweging om de opslag ruimte te beperken.

Het zijn de kleine dingen die het doen……

11 IR-LED’s voor nachtzicht zijn verborgen achter de hoogglans zwarte voorkant, waardoor de C1 een strakke vormgeving heeft.

Push meldingen

De C1 kan bij bewegings- en/of geluidsdetectie een real-time push bericht sturen naar uw smartphone. Met deze functie bent u direct op de hoogte van detecties door de C1.

Firmware upgrade met één klik op uw smartphone APP.

De eenvoudigste manier voor uw IP camera firmware-upgrade

(Update uw camera eerst naar versie van C1-2.x.2.5 of hoger voor het gebruik van deze functies)