Nieuw: Foscam VC1 Gong en Foscam X4 binnencamera

De Foscam VC1 is een slimme gong die gebruikt kan worden in combinatie met de Foscam VD1 videodeurbel als vervanger van de bestaande gong. Hij kan overal in huis geplaatst worden. De gong heeft een uitstekend geluid tot maximaal 100 dB, u hoort hem door uw hele huis! De gong heeft een ingebouwd nachtlampje en u kunt kiezen uit 5 ringtones (optioneel). Als er wordt aangebeld hoort u real-time notificaties via de gong.

Daarnaast werkt de VC1 ook als 1200 Mbps Dual-Band (2.4GHz&5GHz) WiFi extender. Het versterkt de prestaties van uw WiFi apparaten en in het bijzonder die van de videodeurbel.

 

Lees meer

Ook nieuw binnen: Foscam X4 binnencamera

Een 4MP Dual-Band WiFi binnencamera die uitstekend geschikt is als baby monitor maar uiteraard ook voor andere doeleinden te gebruiken is. Klein van stuk, makkelijk te plaatsen. De X4 werkt met Google Assistant, Amazon Alexa, Homey en andere SmartHome apparaten.

Oproep met 1 knop

Op deze camera is een knop beschikbaar waarmee familie kan bellen naar uw app. Deze knop zit aan de bovenkant van de camera. Binnen een paar seconden contact zonder extra kosten, perfect in geval van zorg voor kinderen of ouderen.

Lees meer