Foscam VC1 Gong en Foscam X4 binnencamera

De Foscam VC1 is een slimme gong die gebruikt kan worden in combinatie met de Foscam VD1 videodeurbel, als vervanger van de bestaande gong. Hij kan overal in huis geplaatst worden. De gong heeft een uitstekend geluid tot maximaal 100 dB, je hoort hem door het hele huis! De gong heeft een ingebouwd nachtlampje en je kunt kiezen uit 5 ringtones (optioneel). Als er wordt aangebeld hoor je de notificaties via de gong.

Daarnaast werkt de VC1 ook als 1200 Mbps Dual-Band (2.4GHz&5GHz) WiFi extender. Het versterkt de prestaties van jouw WiFi apparaten en in het bijzonder die van de videodeurbel.

 

Foscam X4 binnencamera

Een 4MP Dual-Band WiFi binnencamera die uitstekend geschikt is als baby monitor maar uiteraard ook voor andere doeleinden te gebruiken is. Hij is klein van stuk en gemakkelijk te plaatsen. De Foscam X4 werkt met Google Assistant, Amazon Alexa, Homey en andere Smarthome apparaten.

Oproep met 1 knop

Op de X4 camera zit een knop waarmee je kunt bellen naar de app. Deze knop zit aan de bovenkant van de camera. Binnen een paar seconden heb je contact zonder extra kosten, perfect in geval van zorg voor kinderen of ouderen.