Foscam IP Camera keuzehulp

 

Gebruik de Foscam camera keuzehulp en vind je ideale camera!

Op zoek naar een beveiligingscamera? Foscam heeft een uitgebreid aanbod aan bewakingscamera's voor binnen- en buitengebruik. Maak je keuze en ontdek de beste oplossing voor jouw toepassing.

 

Op zoek naar een camera voor gebruik binnenshuis? In de categorie binnencamera vind je compacte camera's voor gebruik in huis. Binnencamera's zijn uitstekend in te zetten op centrale, vaste plekken in huis, zoals bijvoorbeeld de hal of keuken. Je zet de camera gewoon neer (of hangt hem op) op een specifieke plek die je wilt bewaken.

 

Of zoek je een camera voor buiten? Buitencamera's moeten stof- en waterdicht zijn omdat deze meer worden blootgesteld aan de weersomstandigheden dan een binnencamera. De behuizing is van degelijk materiaal. Ze zijn heel handig om je huis, je tuin, je bedrijf of bedrijfsterrein te bewaken.

 

Of zoek je een compleet beveiligingssysteem? Een beveiligingssysteem bestaat uit een opname-apparaat met 4 of meer camera's. Bij Foscam kun je kiezen uit verschillende sets, zowel via WiFi als met een PoE-verbinding.

 

Kies of je de camera binnen of buiten wilt gebruiken of kies voor een complete bewakingsset.

 

Binnencamera Buitencamera Sets    Terug (Foscam Home)