Foscam

 

Home Security

Foscam heeft een breed assortiment beveiligingsproducten waarmee je je huis en bedrijf kunt monitoren, vanuit alle hoeken en gaten. Voorzien van de meest moderne snufjes en met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het assortiment bestaat uit diverse IP camera’s voor binnen en buiten, groot en klein, statisch of (mee)draaiend, met of zonder optische zoom enz. Er zijn Wifi-camera’s maar bijvoorbeeld ook Power over Ethernet camera’s, handig als stroomvoorziening via het stopcontact moeilijk haalbaar is. Je ziet, we hebben van alles in huis voor je Home Security!

Foscam Home Security

 

Complete beveiligingssystemen

Ook voor complete beveiligingssystemen ben je bij Foscam aan het goede adres. Deze sets bestaan uit een Netwerk Video Recorder met daarbij geleverde camera’s, allemaal zeer eenvoudig te installeren. Je kunt dan alles vanuit meerdere posities in de gaten houden, handig voor je bedrijfsbeveiliging.

FN7108W

 

Vrijheid in opslag, geen verplicht abonnement

Je kunt beelden bekijken in de gratis Foscam app of via Foscam’s Video Management Systeem (VMS) op je computer of Mac. Om beelden op te slaan kun je optioneel gebruik maken van Foscam Cloudopslag. We bieden diverse abonnementen aan, waaronder een gratis 7-dagen video-opnameplan voor nieuwe Foscam Cloudgebruikers.

Je kunt beelden ook opslaan op een Micro SD-kaart of op een Foscam NVR. Natuurlijk zijn er nog andere opslagmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een NAS. Je bent bij Foscam vrij om te gebruiken wat je wilt, je hebt volledige vrijheid in opslag en je bent niet verplicht een abonnement af te sluiten.

 

Persoonsdetectie

De meest recente modellen van Foscam beschikken over AI Persoonsdetectie. Met Persoonsdetectie kan de camera onderscheid maken tussen personen en andere bewegende objecten. Je kunt instellen dat je alleen meldingen wilt ontvangen wanneer er een persoon wordt gedetecteerd. Meldingen van huisdieren, insecten of bijvoorbeeld een robotstofzuiger worden eruit gefilterd.

HD

 

Smart Home

Je bent ervan verzekerd dat Foscam-producten over de laatste stand der techniek beschikken. De hardware is van uitstekende kwaliteit en bestand tegen het Nederlandse weer. De meeste camera’s werken ook met de Smart Home-apparaten van Google Assistant, Alexa, Homey en andere leveranciers. Handige extra’s zoals persoonsdetectie, infrarood nachtzicht en zelfs nachtzicht in kleur, het kan allemaal. Foscam blijft innoveren.

 

Veilig

Foscam zorgt ervoor dat je bedrijfsbeveiliging op orde blijft met gratis firmware- en software-updates voor alle modellen. Je bent altijd up-to-date. Mocht je een update gemist hebben, je vindt de firmware altijd terug op onze downloadspagina.

firmware

 

Wat hebben we

De producten van Foscam zijn onder te verdelen in diverse categorieën zoals binnencamera’s, buitencamera’s, Pan/tilt(/zoom) camera’s, recorders, beveiligingssets, accessoires enz. Met al deze mooie producten heeft Foscam voor elke gewenste situatie wel een passende oplossing!

 

Home Security

homesecurity