Beste Foscam klanten,

Foscam biedt al meer dan 10 jaar beveiligingsoplossingen aan huishoudens en bedrijven, waarbij klantveiligheid en -tevredenheid onze hoogste prioriteit hebben. Om uw veiligheid te garanderen, hebben we onlangs de firmware van al onze camera's gecontroleerd en bijgewerkt om deze volledig te beschermen tegen toekomstige beveiligingsrisico's. De risico's die deze updates corrigeren waren klein van aard, maar het is absoluut noodzakelijk dat onze inzet voor beveiliging proactief is en alle potentiële kwetsbaarheden vermindert. Bij Foscam zullen we er altijd naar streven dat onze gebruikersbeveiliging onze eerste prioriteit staat.

Via deze link kunt u de firmware vinden.

Foscam-app - Firmware-update-instructies

1) Tik tijdens het bekijken van de live video in de Foscam-app op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek.

2) Tik op Firmware-upgrade

3) Tik op Upgrade (het proces duurt enkele minuten om te downloaden en te installeren) Als de fabrikant van alle Foscam-producten staat Foscam achter zijn producten door technische ondersteuning, fabrieksgarantie op camera's en regelmatige firmware- en software-updates aan te bieden.

Als u tijdens de firmware-upgrade een probleem of vraag heeft, neem dan contact met ons op via: info@foscam.nl

 

Meer informatie over de updates en correcties kunt u vinden op de algemene website van Foscam:  https://foscam.com/company/security-updates.html

 

Dank U,

 

Foscam Team