Informatie Updates

Foscam biedt al meer dan 10 jaar beveiligingsoplossingen aan huishoudens en bedrijven, waarbij klantveiligheid en -tevredenheid onze hoogste prioriteit hebben. Om uw veiligheid te garanderen, hebben we onlangs de firmware van al onze camera's gecontroleerd en bijgewerkt voor volledige bescherming tegen toekomstige beveiligingsrisico's. De risico's van deze updates waren klein van aard, maar het is absoluut noodzakelijk dat onze inzet voor beveiliging proactief is en alle potentiële kwetsbaarheden vermindert. Bij Foscam zullen we er altijd naar streven dat onze gebruikersbeveiliging onze eerste prioriteit heeft.

 

Via deze link kunt u de firmware per Foscam-product vinden.

 

Instructies voor het bijwerken van firmware in de Foscam-app:

  1. Tik tijdens het bekijken van de live video in de Foscam-app op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek
  2. Tik op Firmware
  3. Tik op Upgrade (het downloaden en installeren duurt enkele minuten)

De instructies kunt u ook terugvinden in deze handleiding.

 

Als fabrikant van alle Foscam-producten staat Foscam achter zijn producten door technische ondersteuning, fabrieksgarantie op camera's en regelmatige firmware en software updates aan te bieden. Firmware updates worden vaak aangekondigd in een blog. Houd daarom de blogs in de gaten, zodat u altijd up-to-date bent.

 

Als zich tijdens een firmware-upgrade een probleem voordoet of als u een vraag heeft, neem dan contact met ons op via: info@foscam.nl.

 

Meer informatie over de beveiligingsupdates en correcties kunt u ook vinden op de algemene website van Foscam: https://foscam.com/company/security-updates.html.