Sets

Een camera beveiligingsset bestaat uit een Netwerk Video Recorder (NVR) met 4 (of meer) IP beveiligingscamera's. De camera's worden automatisch verbonden met de NVR wanneer je deze opstart. De recorder kun je aansluiten op een beheersysteem zoals de Foscam VMS om live mee te kijken met de beelden. Met een beveiligingssysteem heb je volledige bescherming in en rondom het huis. Je kunt zelf bepalen waar de camera's geplaatst worden.
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Waarom kiezen voor een beveiligingsset

Met een compleet beveiligingssysteem kun je alles goed monitoren, je bent in één keer klaar met de camera's en de NVR. Ongewenst bezoek wordt zoveel mogelijk buiten de deur gehouden. Gewenst bezoek of andere bewegingen kun je zien op je monitor. Je kunt beelden terugkijken als er onverhoopt toch iemand heeft ingebroken en je kunt de beelden opslaan of verwijderen.

 

Kies je voor een draadloos beveiligingssysteem dan heb je geen last van loshangende draden en je hoeft minder te boren en te schroeven bij het ophangen van de WiFi camera's.

 

De beste Foscam beveiligingscamera set voor buiten

De beste Foscam camera beveiligingsset voor buiten is op dit moment de FN7108W-B4-1T. Je bent volledig beschermd met deze 2MP WiFi-set bestaande uit één NVR en vier WiFi buiten beveiligingscamera's.

 

Lees verder in onze blog over de beste Foscam buiten beveiligingscamera set.

 

FN7108W-B4