Sets

Een beveiligingscamera set bestaat uit een Netwerk Video Recorder (NVR) met 4 (of meer) IP camera's

Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Waarom kiezen voor een beveiligingsset?

Met een compleet beveiligingssysteem kun je alles goed monitoren, je bent in één keer klaar met de camera's en de NVR. Ongewenst bezoek wordt zoveel mogelijk buiten de deur gehouden. Gewenst bezoek of andere bewegingen kun je zien op je monitor. Je kunt beelden terugkijken als er onverhoopt toch iemand heeft ingebroken of je kunt de beelden lokaal opslaan.


Kies je voor een draadloos beveiligingssysteem dan kunnen de camera's draadloos een verbinding maken met de recorder. DIt maakt het installeren eenvoudiger. 

 

Hoe werkt een beveiligingsset?

Draadloos (Wifi): Sluit de IP camera’s aan op het stopcontact (uitleg over de werking van IP camera's). De camera's worden automatisch verbonden met de NVR als je deze opstart. Via de WiFi worden vervolgens de beelden verzonden naar de recorder. Deze recorder kun je weer aansluiten op een monitor met een HDMI kabel. Je kunt de beelden bekijken op een pc of laptop met behulp van de gratis Foscam VMS beheerderssoftware of je kunt ze bekijken in de gratis Foscam app.

 

In onderstaand filmpje vertellen wij kort meer over de WiFi set van Foscam:


Bekabeld (PoE)
: Sluit de camera's aan op de recorder. De PoE technologie maakt bekabeling veel gemakkelijker door stroom te leveren via een netwerkkabel die de camera's verbindt met NVR. De aanwezige PoE maak het aansluiten van de camera eenvoudig, zonder noodzaak voor extra stroomaansluitingen. Stroompunten in de buurt van de camera’s zelf zijn dus niet meer nodig. De recorder kan vervolgens op dezelfde manier worden aangesloten als de draadloze set.

In onderstaand introductiefilmpje vertellen wij kort meer over de PoE sets van Foscam:

 

Hoeveel camera's zijn er nodig?

Uiteraard verschilt dat per situatie. Afhankelijk van wat je wilt bewaken (huis, bedrijventerrein, parkeerplaats enz.), hoe groot het object is, hoeveel kamers je wilt bewaken en ga zo maar door. Bij Foscam is momenteel een 2MP WiFi camera beveiliging set beschikbaar met 4 camera's. Daarnaast zijn er enkele PoE-beveiligingssets met 4 camera's beschikbaar. Deze sets zijn uit te breiden tot maximaal 8 camera's.

Wil je meer weten over wat voor jou handig is, of heb je nog wat advies nodig, neem dan contact met ons op.

 

Aansluiten camera set

Je kunt de IP camera's gemakkelijk aansluiten op de recorder. Hoe dit in zijn werk gaat staat uitgebreid beschreven in de handleiding die bij de set geleverd wordt. Mocht je niet (meer) in het bezit zijn van deze handleiding, kijk dan op onze website en zoek de handleiding via Downloads. Je kunt hier je beveiligingscamera set opzoeken en de handleiding downloaden. 

 

Voordelen van complete beveiligingscamera set voor buiten

  • Makkelijk verbinding maken met de NVR
  • Alles werkt volgens plug & play
  • De buitencamera's die geleverd worden bij de set beschikken over uitstekend nachtzicht, persoonsdetectie en een goede waterdichtheid
  • Beheren van beelden kan via Foscam VMS, via de Foscam app of direct via de recorder
  • Je kunt beelden opslaan op de harde schijf (deze wordt vaak al bij de set geleverd)


N.B.
We hebben ook een artikel geschreven over de voor- en nadelen van IP beveiligingscamera's.

 

FI9910W

 

Beveiligingsset kopen, waar let je op?

Om te bepalen welk camera beveiligingssysteem de beste keuze is, is het handig om te weten waar je de set voor gaat gebruiken. Hoe groot is het terrein dat je moet beveiligen? Hoeveel camera's moeten er op de NVR worden aangesloten? Moet het nachtzicht goed, zeer goed of uitmuntend zijn? Wil je een draadloos systeem of liever bekabeld? Kortom, diverse overwegingen om een beslissing te nemen. Deze zijn allemaal persoonlijk en niet door ons te bepalen.

 

De beste Foscam beveiligingscamera set voor buiten

De beste Foscam camera beveiligingsset voor buiten is op dit moment de FN7108W-B4-1T. Je bent volledig beschermd met deze 2MP WiFi-set bestaande uit één NVR en vier WiFi buiten beveiligingscamera's.

 

Lees verder in onze blog over de beste Foscam buiten beveiligingscamera set.

 

FN7108W-B4