Foscam Camera Shop is een online winkel gespecialiseerd in het verkopen van Foscam camera's en aanverwante artikelen. Foscam Camera Shop is al meer dan 10 jaar hét vertrouwde adres waar je terecht kunt voor het volledige assortiment Foscam IP camera's, netwerk video recorders, deurbellen, webcams en accessoires.

 

Over het merk Foscam en Foscam Camera Shop

Foscam is afgeleid van Focus Camera. ‘Focus’ is de ziel en belangrijkste waarde van het bedrijf en ‘Camera’ is het product waar de focus op ligt. ‘Focus makes perfect’. Foscam gelooft dat door de continue focus op beveiligingscamera’s te leggen, het product steeds meer naar perfectie groeit.

 

Foscam Camera Shop, gevestigd in Groningen (opgericht 19 februari 2009), betrekt haar camera’s van ShenZhen Foscam Intelligent Technology Co. Ltd in China. Dit is een professioneel high-tech bedrijf, opgericht in 2007, dat IP camera’s ontwerpt, maakt en distribueert en in Home Security oplossingen voorziet.

 

Foscam Camera Shop is onderdeel van EUport. Via EUport distribueren wij Foscam-producten naar wederverkopers. Indien je onze producten als installateur interessant vindt, kun je je aanmelden als wederverkoper van onze producten. Je ontvangt dan een aantrekkelijke marge op de verkoop!

 

 

Wat is onze missie

De missie van Foscam is: Het leven veiliger maken voor mensen over de hele wereld. Dit doen we door beveiligingsproducten te leveren met een goede prijs-kwaliteitverhouding!

 

Webshop

Via onze webshop Foscam.nl verkopen wij IP camera’s en andere beveiligingsproducten van het merk Foscam. Deze producten worden verzonden door heel Europa.

 

N.B. Wij hebben geen bezoekadres! Alle bestellingen gaan via de webshop. Alleen bij hoge uitzondering en na overleg kan een afhaalafspraak ingepland worden.

 

Onze producten

Foscam Camera Shop is gespecialiseerd in de verkoop van IP beveiligingscamera’s voor binnen en voor buiten, in diverse grote of kleine modellen, van Full HD tot Ultra HD, met verschillende sensoren, met of zonder zoom, bedraad, draadloos of via Power over Ethernet, kortom, er is een brede keuze. Daarnaast hebben we bijbehorende accessoires zoals beugels en kabels in ons assortiment, maar we hebben ook Netwerk Video Recorders (NVR), waarmee je camerabeelden kunt opnemen, afspelen of alles op afstand bekijken. Ook voor complete beveiligingssets kun je in onze online winkel terecht. De meeste van onze camera’s zijn SmartHome compatibel.

 

Algemene klantondersteuning

Naast levering van Foscam producten zet Foscam Camera Shop zich in voor haar klanten door het geven van deskundig (verkoop)advies en het bieden van technische ondersteuning. Zowel per e-mail als via onze telefonische helpdesk kunnen klanten terecht voor hulp. De Nederlandstalige helpdesk zet zich in om klanten te helpen bij algemene vragen, bij installatie, onverhoopte storingen en begeleiding van een eventueel retour-/reparatieproces.

 

Keurmerk

De Foscam Camera Shop is aangesloten bij QShops Keurmerk, het erkende keurmerk!

 

Contactgegevens

EUport
Foscam camera shop

Wasaweg 4
9723JD  Groningen
Tel: 050-7114123
email: info@foscam.nl

KvK 60823577

BTW: NL854075392B01