Legenda

Door op het ingang-icoontje ( Ingang icoon ) te klikken opent de lijst met wederverkopers. Deze zijn onderverdeeld in vier groepen.

Winkels Rood icoon

De bedrijven die in het lijstje met het rode icoontje worden aangegeven, hebben een fysieke winkel die u kunt bezoeken en waar Foscam modellen te koop zijn.

Experience Centers Groen icoon

Experience centers, aangegeven met een groen icoontje, hebben altijd Foscam modellen te koop.

Installateurs Blauw icoon

De installateurs hebben niet per sé een winkel, maar zijn wel benaderbaar om uw Foscam camera te installeren bij u thuis.

Overige wederverkopers Geel icoon

De overige wederverkopers zijn op één of andere manier betrokken bij de verkoop en/of installatie van Foscam modellen. U kunt op hun website kijken of ze even bellen om te zien wat ze voor u kunnen betekenen.

Instructies

Het kan voorkomen dat een wederverkoper in meerdere lijsten staat. Bijvoorbeeld zijn overige wederverkopers vaak ook installateurs, en hebben Experience Centers ook een winkel. Door middel van de vinkjes aan of uit te zetten, kunt u bepalen welke groep(en) u wilt zien op de kaart. Onder het vinkje staat een pijltje naar beneden: hiermee klapt u de lijst uit en kunt u alle wederverkopers in die lijst zien. Door op een icoontje uit de lijst te klikken, wordt de verwante icoon op de kaart gehighlight en wordt ingezoomd op de kaart. Door op het icoontje te klikken op de kaart, komt in het linker menu meer informatie over de wederverkoper en wordt de website en telefoonnummer zichtbaar. Door op het pijltje Terug te klikken, komt u weer uit bij de lijsten. Door met de muiswiel te scrollen, kunt u in- en uitzoomen op de kaart.