Slimme Deurbel

Een videodeurbel is een slimme deurbel met camera, die je in staat stelt om via je smartphone of tablet te zien wie er aanbelt of aangebeld heeft.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat is een videodeurbel

Met een videodeurbel kun je praten met en luisteren naar de persoon die voor je deur staat en aanbelt. Handig als je niet thuis bent, maar ook bijvoorbeeld 's-avonds, als je niemand meer verwacht, en niet zeker weet of je de deur wel wilt openen.

Als bijvoorbeeld een postbezorger aanbelt kun je via de app tegen hem/haar zeggen waar hij/zij je pakje mag neerleggen of dat hij/zij het pakje bij de buren mag afleveren. Of als vrienden aanbellen kun je tegen ze zeggen hoe laat je weer thuis bent. Zo heb je alles altijd onder controle!

 

Hoe veilig is een videodeurbel?

Een videodeurbel is ook een camera en wordt daardoor net zo goed beveiligd als een beveiligingscamera. Verder is het belangrijk dat de videodeurbel verbonden is met een goed beveiligd netwerk.

 

Hoe ver kijkt een videodeurbel?

Dat verschilt per camera deurbel. De Foscam Videodeurbel heeft een diagonale kijkhoek van 170° en heeft daarmee een groot bereik! Ook 's-nachts heeft de deurbel camera met ingebouwde IR LED nog een goed bereik tot 5 meter afstand.

 

Hoe lang worden beelden opgeslagen?

De beelden van een deurbel camera mag je binnen huiselijke kring bekijken. Als iemand (herkenbaar) gefilmd is, mag je deze beelden alleen publiceren/gebruiken als de gefilmde persoon hier toestemming voor geeft. Doe je dit zonder toestemming dan is er sprake van privacyschending.

Beelden mogen wel gebruikt worden voor bewijs van een overtreding of misdrijf door de politie na aangifte. Deze beelden mogen maximaal 28 dagen bewaard worden. In de blog 'Wat mag je filmen met een beveiligingscamera?' lees je hier meer over.

Voordelen videodeurbel

  • De meeste videodeurbellen werken met Google Assistant, Amazon Alexa, Homey en andere SmartHome apparaten, zo ook de slimme videodeurbel van Foscam;
  • De videodeurbel van Foscam kan beelden lokaal opslaan op een micro SD-kaart, je kunt dus beelden bewaren zonder abonnement;
  • Je kunt gebruik maken van diverse Cloud opslagopties;
  • Je kunt zien wie er aanbelt, ook als je niet thuis bent, door notificaties met live video beeld;
  • Door de hoogte van een videodeurbel is altijd duidelijk te zien wie of wat de camera heeft gedetecteerd;
  • Het is een deurbel en beveiligingscamera in 1 apparaat;
  • Een videodeurbel van Foscam werkt op de standaard deurbelbedrading wat de installatie eenvoudig maakt.


Videodeurbel installeren

Om een ip deurbel te installeren kun je gebruik maken van de meegeleverde handleiding. Ook heeft Foscam een groot aantal instructie- en installatiefilmpjes beschikbaar op de website. Kijk hiervoor bij de Foscam VD1 Videodeurbel bij het kopje 'Films'. En mocht je na het kijken van alle films toch nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met ons via het contactformulier.


Andere soorten camera's

Foscam beschikt over verschillende soorten camera's, zoals: