Smart - Simple - Secure

Oftewel slim, simpel en veilig, dat is wat Foscam Cloudservice biedt. Met Foscam Cloudservice mis je niets!

 

Smart

Slimme bewegings- en geluidsdetectietechnologie zorgt er voor dat je notificaties ontvangt van belangrijke gebeurtenissen.

 

Simple

Bewaar je video's om te checken wat er is gebeurd in de afgelopen 3, 7, 15 of 30 dagen. Bekijk snel de belangrijke momenten die je gemist hebt, en / of geniet van de grappige momenten. Simpel, overal en altijd.

 

Secure

Cloudopslag is een data-opslagmodel. Cloudopslag van Foscam is een veilige manier om beelden op te slaan. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de veiligheid of het verlies van je videobeelden.

Cloudopslag is tevens een veilige manier voor het behoud van privacy. Foscam Cloudopslag biedt niet alleen een handige en krachtige manier om video's en beelden op te slaan, maar kan ook de beveiliging garanderen van de media die wordt opgeslagen. Je kunt dus video-opnames opslaan zonder zorgen over informatielekken of andere problemen zo lang je gebruikmaakt van de officiële Foscam Cloudapplicatie.

 

Cloudservice

Met Foscam Cloudservice heb je alles in huis. Foscam Cloudservice biedt gebruikers verschillende diensten aan, zoals Cloud Storage (opslag in de cloud), Rich Media Message Push (pushberichten met real-time snapshots) en Alert Message Push (alarm pushberichten), Cloud Recording, Cloud firmware upgrades, Cloud Playback, Cloud Push, kortom, alles wat belangrijk is. Zowel thuis als van huis.

 

De belangrijkste kenmerken van Cloudservice zijn:

  • Persoonlijke alarm notificaties: Je ontvangt notificaties als je Foscam camera iets alarmerends detecteert
  • Cloud videogeschiedenis terugkijken: Je kunt snel de momenten terugvinden die je zoekt, overal, altijd
  • Cloud alarmbeelden en videogeschiedenis bewaren: Bewaar alle alarmbeelden en videoclips 3, 7, 15 of 30 dagen in de cloud
  • Hoge beveiligingsprestatie: Met versleutelde beveiliging weet je zeker dat je video's en alarmmeldingen veilig blijven 

Cloud

In welke landen is de Foscam Cloud beschikbaar?

De Foscam Cloudservice is wereldwijd beschikbaar in de meeste landen, waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, de VS, Canada, Mexico, Australië en Rusland. Er worden regelmatig landen en gebieden toegevoegd. Er is ondersteuning in meerdere talen, waaronder Engels, Duits en Spaans. Indien je nog vragen hebt over de Foscam Cloudservice, stuur dan een e-mail naar support@foscam.com (bij voorkeur in het Engels). Foscam helpt je graag.

 

Tarieven

Cloud Service Basisplan biedt meerdere opties voor gebruikers: een 3-dagen, 7-dagen, 15-dagen en 30-dagen opnameplan; elk plan heeft een maandelijkse en jaarlijkse betaaloptie. Daarnaast heb je de mogelijkheid een 24-uurs continue video-opname pakket aan te schaffen. Ook hiervan zijn maandelijkse en jaarlijkse betaalopties. De plannen met jaarlijkse betalingen zijn voordeliger dan de plannen met maandelijkse betalingen. Voor mensen die niet eerder Foscam Cloud hebben gebruikt biedt Foscam een gratis cloud opslagplan aan: 7 dagen videohistorie, 30 dagen geldig.

Type Per maand Per jaar
3 dagen Videohistorie € 3,99 € 39,99
7 dagen Videohistorie € 4,99 € 49,99
15 dagen Videohistorie € 7,99 € 79,99
30 dagen Videohistorie € 12,99 € 129,99
24-uurs continue video-opname (CVR) 7 dagen: € 6,99
30 dagen: €19,99
7 dagen: € 69,99
30 dagen: €199,99
Gratis 7 dagen Videohistorie Beschikbaar voor 30 dagen, alleen als je nog niet eerder Foscam Cloud hebt gebruikt

N.B. Informatie over en tarieven van Cloudplannen wijzigen soms. Kijk voor de meest actuele tarieven in de Foscam app

Medio mei 2023 zijn er nieuwe plannen geïntroduceerd die het Smart Service Elite Plan en Smart Push vervangen. Lees meer over de nieuwe Smart Service en de tarieven


Smart Service Elite Plan
Met Foscam's Smart Service Elite Plan wordt je huisautomatisering nog veiliger. Dit plan biedt enkele aanvullende opties ten opzichte van het hierboven genoemde Cloud Service Basis Plan. Dit plan is sinds mei 2023 niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten. Daavoor in de plaats kun je nu gebruik maken van de nieuwe plannen van Foscam Cloudservice.

Type Per maand Per jaar
3 dagen Elite Plan € 6,99 € 69,99
7 dagen Elite Plan € 7,99 € 79,99
15 dagen Elite Plan € 9,99 € 99,99
30 dagen Elite Plan € 14,99 € 149,99

N.B. Informatie over en tarieven van Cloudplannen wijzigen soms. Kijk voor de meest actuele tarieven in de Foscam app

 

Smart Service Smart Push
Met Smart Push kun je heel nauwkeurig mensen, gezichten, dieren, voertuigen en pakketten identificeren. Dit wordt dan getoond in je alarmscherm en je ontvangt hiervan direct een alarm-pushbericht (instant message). Dit plan is sinds mei 2023 niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten. Daavoor in de plaats kun je nu gebruik maken van de nieuwe plannen van Foscam Cloudservice.

Type Per maand Per jaar
7 dagen Smart Push € 1,89 € 18,90
30 dagen Smart Push € 2,98 € 29,80

N.B. Informatie over en tarieven van Cloudplannen wijzigen soms. Kijk voor de meest actuele tarieven in de Foscam app

 

Vergelijk pakketten

      

N.B. Vergelijk betreft pakketten tot mei 2023.

 

Hoe kun je Foscam Cloud Service aanschaffen

Als je bent ingelogd in de Foscam app kies je in de app voor 'Smart Service'. Daar vind je de diverse plannen. Maak een keuze en klik op 'Abonneren'.

 

Veelgestelde vragen

Bekijk ook eens onze Veelgestelde vragen en antwoorden over Foscam Cloud.