SMARTHOME COMPATIBLE

De meeste Foscam camera's werken met Google Assistant, Amazon Alexa en Homey

ONLINE SUPPORT

Wij bieden Online Support tijdens kantooruren

KEUZEVRIJHEID

Geen verplicht betaald abonnement

Specials

Aanbevolen Producten

Veilig online betalen

Makkelijk en snel, via uw eigen bank.

Snelle levering

Levering uit eigen voorraad!

Qshops keurmerk

qshops

Het erkende keurmerk!

 

 

Foscam, voor alle Home Security oplossingen!

 

 

Foscam Camera Shop is gespecialiseerd in de verkoop van IP beveiligingscamera’s voor binnen en voor buiten. We hebben camera's in diverse uitvoeringen zoals een bullet- of een domecamera, grote en kleine modellen, camera's die kunnen draaien en kantelen (Pan/Tilt), met of zonder zoom, van Full HD tot Ultra HD, met verschillende sensoren, met nachtzicht in zwart/wit of kleur, bedraad, draadloos of via Power over Ethernet. Kortom, er is een brede keuze. Daarnaast hebben we bijbehorende accessoires zoals beugels en kabels in ons assortiment, maar we hebben ook Netwerk Video Recorders (NVR), waarmee je camerabeelden kunt opnemen, afspelen of alles op afstand kunt bekijken. Ook voor complete beveiligingssets kun je in onze online winkel terecht. De meeste van onze beveiligingscamera’s zijn SmartHome compatibel.

 

 

Blog

In deze blog wordt bijgehouden voor welke producten firmware en andere updates zijn opgenomen. De nieuwste informatie staat bovenaan.

Lees meer

Zodra de nieuwste versie van de Foscam app (5.2.0) op je smartphone of tablet is geïnstalleerd, zul je merken dat er enkele schermen en buttons aangepast zijn. Lees meer in deze blog!

Lees meer