Verzamelde vragen/antwoorden over de Foscam VD1 videodeurbel

3968 views  October 11, 2022

In dit artikel vind je de verzamelde vragen en antwoorden over de Foscam VD1 videodeurbel. Heb je toch nog vragen? Bekijk dan eerst nog eens de filmpjes die zijn opgenomen op de productpagina. Mocht je dan nog steeds een vraag hebben, stel deze dan via ons contactformulier, wij nemen dan contact met je op.


V: Heeft de videodeurbel de bedrading van de bestaande deurbel nodig?

A: Ja, de videodeurbel kan gebruik maken van de bestaande bedrading (uiteraard kun je ook nieuwe bedrading aanleggen). Benodigde voltage van de transfomator is 8-24V, vermogen 8VA of meer. Dit is vrij gebruikelijk voor bedrading van deurbellen. Bij Foscam is eventueel een transformator verkrijgbaar.


V: Werkt de videodeurbel op batterij?

A: Nee, de videodeurbel werkt niet met een batterij, maar heeft continu een voeding nodig. 


V. Werkt de VD1 met bestaande gong?

A: Ja, de deurbel is compatibel met de meeste bestaande mechanische of digitale gongen. Als je de deurbel aansluit, vergeet dan niet de power-kit te installeren voor een juiste werking. Ook kun je kiezen voor de Foscam WiFi Gong VC1, als je nog geen gong hebt.


V: Wat is het WiFi bereik van de videodeurbel?

A: De deurbel is/wordt aangesloten op je WiFi thuisnetwerk. Hij werkt met elke draadloze router (2.4GHz & 5GHz), mesh systeem of modem. Het bereik van je deurbel is afhankelijk van je WiFi zendvermogen, afstanden en tussenliggende muren etc..


V: Hoe kan de deurbel beweging detecteren?

A: De ingebouwde camera detecteert veranderingen in de omgeving, dit wordt gevolgd door intelligente analyse. Door de juiste instellingen te kiezen kun je bepalen bij welke detecties een melding wordt gegeven of een opname wordt gestart.


V: Ondersteunt de deurbel AI?

A: Ja, gezichtsdetectie en gezichtsherkenning worden ondersteund. Gezichtsherkenning kan alleen aangezet worden als je een bijpassend cloudabonnement hebt aangeschaft.


Related Questions