Wat is het restitutiebeleid voor Foscam Cloudservice?

105 views  March 19, 2024

Bij Foscam worden abonnementen die nog binnen de looptijd zijn, gerestitueerd. Hier lees je hoe en wanneer dit mogelijk is:

**Maandelijkse abonnementen:**


Voor maandelijkse abonnementen wordt het resterende bedrag van de ongebruikte periode (dagen) gecrediteerd. Als je hiervan gebruik wilt maken, neem dan contact op met Foscam.com voordat het abonnement afloopt.

**Jaarlijkse abonnementen:**


Bij jaarlijkse abonnementen wordt het resterende bedrag van de ongebruikte periode gecrediteerd, mits je de restitutie aanvraagt binnen 6 maanden na aanvang van de service. Als je al 6 maanden of langer gebruikmaakt van Cloudservice, komt dit niet in aanmerking voor restitutie.

**Hoe:**


Om een terugbetalingsverzoek voor je maandelijkse of jaarlijkse abonnement in te dienen, stuur je een e-mail naar Foscam support (support@foscam.com), samen met het bestelnummer en de reden voor de restitutie. De klantenservice zal je zo snel mogelijk verder helpen.

*Opmerking:*

Soms brengen banken of creditcardmaatschappijen internationale vergoedingen in rekening. Deze bedragen worden niet gefactureerd door Foscam, dus voor restitutie van deze bedragen moet je contact opnemen met je bank.