Nieuw: Foscam Camera keuzehulp + TechFi Giveaway

Camera keuzehulp

Foscam heeft een uitgebreid aanbod aan beveiligingscamera's voor binnen en buiten. Soms kan het best lastig zijn om dan de juiste camera te vinden die past bij jouw gebruik. Daarom hebben we de Foscam keuzehulp geïntroduceerd. Doorloop de stappen en vind jouw ideale camera:

 

 

Ander leuk nieuws

Voor het derde jaar op rij is er de TechFi Giveaway actie. Op dit online platform lees je alles over technologie in de breedste zin van het woord, met als uitgangspunt: techniek dient de mens. TechFi is wederom flink gegroeid en daarom wil ze haar lezers weer belonen met mooie prijzen. Dit doen ze door elke dag in december mooie prijzen beschikbaar te stellen van diverse merken.

 

Ook Foscam doet dit jaar weer mee. We stellen de Foscam G4C met Starlight sensor beschikbaar. Je kunt deze mooie buiten beveiligingscamera (de zwarte variant in dit geval) winnen door je naam en e-mailadres in te vullen op de website van TechFi. Voor alle overige voorwaarden en het verdere verloop van de actie verwijzen we je naar TechFi.nl. Je hebt tot en met 1 januari 2024, 23.59 uur om je aan te melden.