De beste Foscam beveiligingscameraset voor buiten

Wat is een camera beveiligingsset voor buiten

Een camera beveiligingsset bestaat uit een Netwerk Video Recorder (NVR) met 4 (of meer) IP beveiligingscamera's voor buiten. De camera's worden automatisch verbonden met de NVR wanneer je deze opstart. De recorder kun je aansluiten op een beheersysteem zoals de Foscam VMS om live mee te kijken met de beelden. Met een beveiligingssysteem heb je volledige bescherming in en rondom het huis. Je kunt zelf bepalen waar de camera's geplaatst worden. Lees ons artikel voor meer informatie over de ideale hoogte om je beveiligingscamera's op te hangen

 

Waarom kiezen voor een buiten beveiligingsset

Met een compleet beveiligingssysteem kun je alles goed monitoren, je bent in één keer klaar met de camera's en de NVR. Ongewenst bezoek wordt zoveel mogelijk buiten de deur gehouden. Gewenst bezoek of andere bewegingen kun je zien op je monitor. Je kunt beelden terugkijken als er onverhoopt toch iemand heeft ingebroken en je kunt de beelden opslaan of verwijderen. Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen. Lees onze blog over alle voor- en nadelen van beveiligingscamera's.

 

Kies je voor een draadloos beveiligingssysteem dan heb je geen last van loshangende draden en je hoeft minder te boren en te schroeven bij het ophangen van de WiFi camera's. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Foscam FN-7108W-B4-1T met een voorgeïnstalleerde 1TB harde schijf.

 

FN7108W-B4

 

Waar moet je op letten bij aanschaf van een buitencamera set

Om te bepalen welk camera beveiligingssysteem de beste keuze is, is het handig om te weten waar je de set voor gaat gebruiken. Hoe groot is het terrein dat je moet beveiligen? Hoeveel camera's moeten er op de NVR worden aangesloten? Moet het nachtzicht goed, zeer goed of uitmuntend zijn? Wil je een draadloos systeem of liever bekabeld? Kortom, diverse overwegingen om een beslissing te nemen. Deze zijn allemaal persoonlijk en niet door ons te bepalen.

 

De beste Foscam beveiligingscamera set voor buiten

De beste Foscam WiFi camera beveiligingsset voor buiten is op dit moment de FN7108W-B4-1T. Je bent volledig beschermd met deze 2MP WiFi-set bestaande uit één NVR en vier WiFi buiten beveiligingscamera's.


Gaat je voorkeur uit naar PoE beveiligingssets? Dan heeft Foscam enkele goede sets met een voorgeïnstalleerde 2TB HDD om uit te kiezen. Je hebt de keuze uit een set met 1 NVR en 4x een bulletcamera van 5 of 8MP of een NVR met 4x een turret camera van 5 of 8MP. Kortom, keuze genoeg.


Ga voor een volledig overzicht van alle sets die Foscam op dit moment heeft naar camera sets pagina


Voordelen van complete beveiligingscamera set voor buiten

  • Makkelijk verbinding maken met de NVR
  • Alles werkt volgens plug & play
  • De meeste buitencamera's die geleverd worden bij de set beschikken over uitstekend nachtzicht, persoonsdetectie en een goede waterdichtheid
  • Beheren van beelden kan via Foscam VMS, via de Foscam app of direct via de recorder
  • Je kunt beelden opslaan op de bijgeleverde harde schijf
  • Keuze uit WiFi of PoE