Camera met Starlightsensor

Camera's met starlightsensor geven heldere kleurenbeelden, ook bij vrijwel duisternis. Je ziet dus hoge kwaliteit afbeeldingen in kleur, ook in slecht verlichte gebieden en zonder dat je daarvoor gebruik hoeft te maken van de extra spotlights of IR-verlichting.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat is Starlight-technologie?

De starlight-technologie zorgt er voor dat ook in de duisternis goede kleurenafbeeldingen en video's gemaakt worden. Met de starlightcamera kun je namelijk zelfs bij minimale verlichting iemand herkenbaar op beeld krijgen. Een starlightcamera zorgt ervoor dat er in het donker veel meer details zichtbaar zijn en dat er met een zeer beperkte lichtbron nog kleurenbeeld kan worden gegeven. Je kunt dan zelfs de kleur van iemands haar of pet zien. Dit geeft sterker bewijsmateriaal en de kans is groter dat criminelen geïdentificeerd worden. 

 

Wat is het voordeel van Starlight?

Door de gevoeliger startlightsensor kun je met minder licht toch goede kleurenbeelden weergeven.

 

Wat is een goede Starlightcamera?

Een goede buiten beveiligingscamera met starlightsensor is de Foscam G4C. Daarnaast is er de PoE variant (in andere behuizing), de Foscam V4EC. Deze camera's hebben naast de starlightsensor extra spotlights die de omgeving verlichten om bijvoorbeeld onwelkome bezoekers af te schrikken en ze nemen video's op wanneer beweging wordt gedetecteerd. Uiteraard beschikken ze ook over IR-verlichting voor nachtzicht.

 

Starlightcamera's maken gebruik van natuurlijk licht. De technologie is vernoemd naar de 'sterren', waarmee bedoeld wordt dat je zelfs bij alleen de natuurlijke verlichting van de sterren goede beelden kunt maken.