Camera met wit licht

Camera met wit licht

Er zijn Foscam-camera's die beschikken over aanvullend wit licht (schijnwerper/spotlight/floodlight) voor een nóg beter zicht.

Deze camera's hebben ingebouwde witte LED's die aangaan als er beweging wordt gedetecteerd. Door de extra verlichting is het mogelijk om nachtzicht te krijgen met kleur.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat is floodlight of spotlight?

Hiermee worden de extra lampen (LED's) bedoeld die in de camera zijn ingebouwd. Deze witte lichten wordt geactiveerd als er beweging wordt gedetecteerd. Het voegt extra licht toe aan de omgeving.

 

Hoe werkt een camera met wit licht?

De ingebouwde spotlights/floodlights worden geactiveerd door beweging. Als de bewegingssensor wordt getriggered gaan de witte lichten aan en wordt de omgeving verlicht. Hierdoor wordt er meer licht toegevoegd aan foto's en video's en heb je ook 's-nachts kleurenbeeld.


Je kunt de lichten ook handmatig activeren om bijvoorbeeld ongewenst bezoek te waarschuwen of gewenst bezoek te verwelkomen.

 

Nachtzicht in kleur?

Door de aanvullende verlichting van de witte LED's heb je ook 's-nachts beelden in kleur. Kleurennachtzicht heb je alleen als de witte lampen aan zijn. Is dat niet het geval dan heb je altijd nog uitstekende infrarood-verlichting, maar dan zijn de beelden in zwart/wit.

 

Voordelen van een camera met wit licht

Door de aanvullende witte lampen:

  • kun je ongewenst bezoek waarschuwen dat ze gesignaleerd zijn;
  • kun je gewenst bezoek bijschijnen als het donker is;
  • voeg je meer licht toe aan de omgeving;
  • worden kleurendetails 's-nachts zichtbaar in het camerabeeld.

 

Doel van een camera met wit licht

Met een beveiligingscamera kun je op afstand je huis (binnen of buiten), tuin, bedrijfspand of -terrein in de gaten houden. De beelden die je maakt met deze camera's kun je op diverse manieren bewaren, terugspelen of opslaan. Neem je een camera met aanvullend wit licht, dan kun je 's-nachts beelden in kleur krijgen, mits de lampen aan zijn.

 

Lees in onze blog wat je zoal mag filmen met een beveiligingscamera.