Google Assistant camera

Wat is Google Assistant

Google Assistant is een virtuele, digitale assistent (ontwikkeld door Google) waarmee je smarthome apparaten kunt bedienen/opdrachten kunt geven. De assistent is te vinden op smartphones, smartdisplays, smartwatches, slimme speakers, tv's en koptelefoons.

 

Op deze pagina vind je alle Foscam camera's die deze functie ondersteunen. Onder het overzicht van de camera's vind je meer uitleg over de werking van Google Assistant met Foscam camera's.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 29

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 29

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Hoe werkt Google Assistant?

Je kunt Google Assistant vragen stellen en opdrachten geven, je persoonlijke 'Google' staat altijd en overal klaar om te helpen. Om Google Assistant te activeren begin je vaak met het commando 'Hey (Oké) Google...'.

 

Je kunt bijvoorbeeld een vraag stellen over het weer, je kunt apparaten bedienen, muziek afspelen, temperatuur en luchtbeheersing regelen, electronica bedienen enz. Google Assistant kan veel voor je doen!

 

Als je Google Assistant gekoppeld hebt aan je Foscam camera kun je commando's geven zoals 'Hey Google, show me the outdoor camera'. De live videobeelden van je camera worden vervolgens op je Google device getoond.

 

Wat heb je nodig?

Om gebruik te kunnen maken van Google Assistant heb je een IP camera nodig die Google Assistant ondersteunt. De meeste Foscam IP camera's werken met Google Assistant. Je vind ze op deze pagina of kijk bij de technische specificaties van een camera of de functie wordt ondersteund. Het is een gratis functie die werkt via de Cloud van Foscam. 

 

Hoe veilig is Google Assistant?

Google Assistant is goed beveiligd. Je beslist zelf wat je wilt delen en behoudt zelf de controle over de informatie die je deelt. Google kan je mogelijk vragen om bepaalde instellingen in te schakelen. Daarover heb je ook zelf de controle, je kunt alles immers ook weer uitschakelen. Interacties met de Assistent die zijn opgeslagen in je Google-account, kun je ook zelf verwijderen. Kortom, je hebt het zelf in de hand.

 

Wat zijn de voordelen van Google Assistant?

Door je apparaten te koppelen aan Google Assistant kun je met je stem:

  • commando's geven;
  • taken beheren;
  • je dag plannen;
  • vragen stellen over van alles;
  • muziek afspelen enz.

Als alles goed gekoppeld is hoef je dus niet altijd je app(s) te openen om opdrachten te geven.

 

Google Assistant ondersteuning

Bekijk onderstaande video over Google Assistant ondersteuning:

google

 

Hoe koppel ik mijn camera aan Google Assistant?

Om je IP camera te koppelen aan Google Assistant kun je de instructie volgen in de FAQ 'Google Assistant installeren op Foscam camera's'.