Mijn camera is al geregistreerd

739 views  January 29, 2024

Wanneer je een melding krijgt dat je camera al geregistreerd is, kun je deze standaard niet toevoegen aan een nieuw account. Je kunt de registratie (sinds versie 2.5.5 van de Foscam app) zelf ongedaan maken.


Hoe doe je dat?


Als je deze melding ziet, kun je de camera resetten naar fabrieksinstellingen. Dit doe je door de resetknop ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden. Bij sommige modellen hoor je de melding 'reset succeeded'. Waar de resetknop van je camera zich bevindt, lees je in de handleiding van je camera of in de FAQ die je bij dit artikel vindt.


Related Questions