De beste Foscam binnencamera

Wat is een IP camera voor binnen?

Een IP (Internet Protocol) camera is een camera met een netwerkaansluiting. Hierdoor kan een IP camera direct op het computernetwerk functioneren, vaak ook via wifi. Binnen IP camera's zijn uitstekend in te zetten op centrale, vaste plekken in huis, zoals bijvoorbeeld de hal of keuken. 

Lees meer over wat een IP camera is en hoe een IP camera werkt.

Soorten IP camera's voor binnen

Er zijn meerdere soorten IP camera's voor binnen. We hebben bij Foscam draadloze binnen ip camera's, pan-tilt ip camera's, zoom-camera's, binnen IP camera's met nachtzicht enz.

N.B. In genoemde categorieën staan zowel camera's geschikt voor binnen als voor buiten. In de omschrijving van de camera kun je zien voor welk doel ze het meest geschikt zijn. De binnen ip camera's zijn vaak te herkennen aan het feit dat ze 'rechtop' staan.

Voordelen IP camera voor binnen

  • De meest recente binnencamera's van Foscam werken met Google Assistant, Amazon Alexa, Homey en andere SmartHome apparaten
  • Recente Foscam modellen beschikken over Persoonsdetectie
  • Als er beweging gedetecteerd wordt, kun je een melding ontvangen op je Smartphone
  • De meeste camera's hebben infrarood nachtzicht
  • Flexibele plaatsing/montage. Je zet de camera gewoon neer (of hangt hem op) op een specifieke plek die je wilt bewaken
  • Gemaakte beelden/opnames kun je makkelijk terugkijken, opslaan of verwijderen in de Foscam app
  • Foscam heeft binnen IP camera's in verschillende resoluties
  • Gemakkelijk te installeren, plug & play


Let hier op bij het aanschaffen van een binnencamera

Wat is het doel? Waar wil je de camera voor gebruiken? Wil je de binnen IP camera op één bepaalde plek richten? Of wil je ook rond kunnen kijken vanaf de app of monitor (cruisen). Moet de camera ook 's-nachts beelden kunnen maken? Kan ik de camera koppelen aan mijn SmartHome?

Allemaal factoren waar je rekening mee moet houden als je een camera aanschaft. Bekijk daarom vooraf de specificaties van een camera, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De beste beveiligingscamera voor binnen

Foscam kan niet voor jou bepalen wat de beste binnencamera van Foscam is. Wel kunnen we ideeën aan de hand doen en onze voorkeuren aangeven. We zetten er 3 voor je op een rijtje:

Foscam X5

Zeer complete 5MP Pan/Tilt instapper voor binnen.

X5


Foscam R4M

Onze topper voor binnen, deze 4MP pan-tilt camera. Verkrijgbaar in zwart en wit.


C2M

Compacte alleskunner, deze 2MP camera voor binnen, verkrijgbaar in zwart en wit.

C2M